Den Haag

Amnestygroep Den Haag

 

 Den Haag

Amnesty vrijwilligers zijn in Den Haag actief voor mensenrechten. Je vindt ons bij verschillende evenementen, op Haagse festivals of voor een collecte bij je aan de deur. Hiernaast organiseren we verschillende activiteiten en schrijfacties voor gelijke rechten. Zodat iedereen in vrijheid kan leven.

Amnesty Den Haag is op zoek naar mensen die het leuk vinden om hun steentje bij te dragen. Of je nu veel of weinig tijd hebt of alleen bij wilt springen als het nodig is. Bij Amnesty kun je altijd terecht.

Op deze pagina lees je wat de verschillende Haagse teams doen. Meedoen? Heel graag! Via de ‘Contact’ pagina neem je makkelijk contact met de teams op.

Campagne team Right to Protest Den Haag

Het campagneteam in Den Haag is zeer actief. Op dit moment maken we ons hard voor het demonstratierecht in Nederland met de campagne ‘Right to Protest’. Zodat iedereen, zonder drempels, gebruik kan maken van dit grondrecht! 

Er is een wekelijks overleg waarin we ideeën verzamelen voor nieuwe acties die bij de campagne horen. Ook is er een ruim aanbod aan trainingen die je gratis kunt volgen.

Collecteteams in Den Haag

Tijdens de jaarlijkse Amnesty collecte zamelen Haagse vrijwilligers geld in voor Amnesty. Je kunt meelopen als collectant met het collecte team. Ook kun je zelf een collecte organiseren, zo zetten we ons samen in voor vrijheid.

Student group The Hague (English)

The Amnesty The Hague Student Group stands up for human rights in their own way.  As an Amnesty Student Group member, you have the chance to:

  • Explore the work of Amnesty International
  • Take action for human rights together with other students
  • Meet human rights defenders from all over the world
  • Organise demonstrations, actions, debates, social activities and much more
  • Raise awareness for human rights issues on social media
  • Join the board or various committees
  • Meet like minds and build up your network