Groep 490

Welkom bij Amnesty Den Haag

Parkpop 2016

ZUIDERPARK DEN HAAG | 26 JUNI 2016 | VANAF 13.00 UUR

 

 

Het grootste gratis popfestival van Europa strijkt op zondag 26 juni weer neer in het Haagse Zuiderpark. Behalve een breed programma van veelkleurige muzikale artiesten kun je je op de festivalmarkt ook informeren over actuele mensenrechtenkwesties.

 

 

 

Amnesty Den Haag heeft een eigen stand op Parkpop waar je alle informatie krijgt over onze activiteiten. Dit jaar komen we in actie voor de Chinese onderwijzeres Su Changlan die al bijna 2 jaar in voorarrest zit voor haar steun en verslaglegging van pro-democratische protesten in Hong Kong. Zij riskeert 15 jaar gevangenisstraf. 

 

Su Changlan zet zich onder meer in voor meer democratie, voor landrechten en reproductieve rechten van vrouwen, en tegen huiselijk geweld. Hierdoor belandde ze al meerdere keren in de gevangenis. Haar familie heeft haar sinds haar arrestatie in oktober 2014 niet kunnen bezoeken. Haar gezondheidstoestand is zeer zorgelijk en behoeft medische zorg. 

 

Kom daarom langs tijdens Parkpop, teken onze petitie voor haar vrijheid en geniet van de mogelijkheden die het festival je biedt. 

 

Volg deze actie ook via onze facebook pagina.

 

Het volledige Parkpop-programma vind je op de festivalwebsite.

 

 

Amnesty Den Haag Twitter Feed

Website Laatst Gewijzigd

  • Laatste wijziging: 24 januari 2020.