Groep 490

Welkom bij Amnesty Den Haag

Groetenkaartenactie 2015

 

       

 

Ook dit jaar verkopen we in december groetenkaarten die u kunt sturen naar mensen die onterecht gevangen zitten. Met het sturen van deze kaarten steunen we de gevangenen en brengen we licht in hun trieste en soms uitzichtloze bestaan. Amnesty maakt een selectie van gewetensgevangenen die onze steun nodig hebben. Gevangenen die geen eerlijk proces hebben gehad, die gemarteld zijn of ter dood zijn veroordeeld.

 

De kaarten worden bij voorkeur in de maand december verzonden. Om de veiligheid van de gevangene te waarborgen worden er geen religieuze of politiek gevoelige afbeeldingen gebruikt. Ook Amnesty International wordt niet op de kaart vermeld. De kunstwerken op de kaarten zijn belangeloos afgestaan door Fien Aleman, Inge Duin, Daisy Platt en Elseline v.d Veer

 

Voor slechts €4, - kunt u een set van 4 kaarten bestellen. U ontvangt daarbij gefrankeerde en geadresseerde enveloppen plus een toelichting over de gevangenen aan wie u de kaarten stuurt.


 

Bestellen kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Mw. Van der Does informeert u verder over de mogelijkheden.

Amnesty Den Haag Twitter Feed

Website Laatst Gewijzigd

  • Laatste wijziging: 24 januari 2020.